perjantai 4. toukokuuta 2018

Zoeva Makeup Artist Bag & Brushes

Kenellekkään ei varmaan ole jäänyt epäselväksi, että rakastan ruusukultaa? Tässä postauksessa haluan esitellä teille mielestäni parhaan sivellinsetin, joka ikinä on luotu. Ja mitä muutakaan niissä olisi, kuin ruusukultaa! Kyseessä on siis Zoevan Rose Golden Vol. 1 täysi sivellinsetti.


Minulla on kokemusta M.A.C:in, Real Techniquesin, Sigman ja Cailapin siveltimistä. Olen ostanut eri hintaluokista yksittäisiä siveltimiä, joita esimerkiksi Youtubessa on paljon kehuttu. Tutuksi ovat tulleet M.A.C:ilta ja Cailapilta kasvosiveltimiä, Sigmalta luomivärisiveltimiä ja sitä sun tätä RT:ltä. Ajan myötä minulle kertyi sekalainen seurakunta siveltimiä, joista en oikeasti käyttänyt puoliakaan. Myin käyttämättä jääneet eteenpäin ja huomasin, että minulla ei enää ollutkaan jäljellä kuin beauty blender, countour -sivellin ja muutama silmämeikkiin tarkoitettu. Synttärit olivat kulman takana ja niinpä oli aika tehdä investointi. Siinä kului muutama minuutti ja tilaus oli tehty. Kolmenkymmenen siveltimen setti oli lähdössä Saksasta kohti Suomea.


Setti saapui kauniissa mattaruskeassa boxissa, jossa oli ruusukullan värisiä yksityiskohtia. En saanut räpsäistyä kuvaa, jossa laukku ja boxi näkyisivät kuin oikeasti ovat. Luonnonvalossa ne näyttävät kovin violetin sävyisiltä, vaikka oikeasti ovat lämpimän ruskeita.

Zoe Bag on tehty kauniista tummanruskeasta 'nappa leather' -jäljitelmästä. Tässä ei siis ole käytetty oikeaa nahkaa. Laukussa on kolme eri osiota: edessä muovi- ja vetoetoketjullisia taskuja, keskellä paikkoja siveltimille ja taaimmassa läpinäkyviä muovitaskuja, joissa säilytän esimerkiksi ripsientaivuttimen, meikkisieniä, pinsetit ja muut meikkaamisen oheistarvikkeet.
Rose Golden Vol. 1 -settiin kuuluu 30 sivellintä. Noin puolet kasvosiveltimiä ja puolet silmämeikkiin. Tästä löytyy sivellin joka tarkoitukseen. Meikkivoiteen levitykseen, peiteaineen levitykseen ja häivytykseen, varjostukseen ja korostukseen. Tässä on puuterimaisille tuotteille ja voidemaisille omansa. Olen ollut näihin hyvin tyytyväinen. Koulun ehostustunneilla käytimme pohjameikissä lähestulkoon pelkkiä voidemaisia tuotteita ja näistä kasvosiveltimistä oli suuri apu!Lyhyen selvittelyn jälkeen selvisi, ettei tosiaan laukussa ei ole käytetty eläintä, mutta siveltimet ovat sekoitus synteettistä ja luonnollista karvaa. En silti saanut selville, mistä eläimestä karva on peräisin.

Kuten kasvosiveltimiä, silmämeikkiin tarkoitettuja siveltimiä on joka lähtöön: levitykseen, varjostukseen, häivyttämiseen, rajaukseen, kulmiin jne. Näistä jokainen varmasti löytää omaan meikkaustyyliin sopivat välineet.
Tässä tämä postaus tällä kertaa! Mitä siveltimiä te käytätte päivittäin? Kokeilin eri fonttia tässä postauksessa, en osaa päättää kumpi näyttää ulkoasuun paremmalta. Olen suunnitellut postaavani maanantaisin ja perjantaisin. Onko liian kunnianhimoista aloittelevana bloggaajana postata kaksi kertaa viikossa? Viime maanantaina oli vappu ja jätin postauksen väliin ajatellen, että kaikki ovat varmaan juhlimassa, eikä lukemassa blogeja.

Hyvää viikonloppua kaikille!

Lähetä kommentti

Anin Nilam Instagram

© Malinina. Made with love by The Dutch Lady Designs.