perjantai 11. toukokuuta 2018

The Nail Project - The Start

The Nail Project. Eli suuri kynsien hoito -ja kasvatusprojekti. Tänään opitte jotain uutta minusta, nimittäin sen, että olen kynsien pureskelija. Hyi yök, tiedän. Kynsien pureskelu tapahtuu myöhään illalla, kun stressaan elämää, huomista päivää, tai ihan mitä vaan. Seuraavana päivänä katson lyhyitä epätasaisen rosoisia kynsiäni ja harmittelen.Muutama vuosi sitten minulla oli pitkät vahvat kynnet, joista jaksoin pitää huolta. Tykkään lakata kynsiäni, vaikka varsinaisesta kynsitaiteesta en ole vielä innostunut. Esimerkiksi ihastelen aina Charming Nails ja Better Nail Day blogien pitäjien kauniita hyvin hoidettuja kynsiä.

Kaikesta inspiroituneena ajattelin aloittaa oman kynsiprojektini, jonka tavoitteena on hoitaa ja kasvattaa kynsiäni parempaan kuntoon. Minun ongelmakohtiani ovat helposti liuskoittuvat, suht ohuet, kuivat kynnet ja kynsinauhat. Dokumentoin kuvilla edistystäni ja tällä lailla tekemällä tästä julkista pidän itseäni tilivelvollisena. Tämä on jo jotakin, että näytän nämä nakerretut nysät kaikelle kansalle. Tämä on minun tilanteeni ja tällainen on varmasti monen muunkin.
Siispä seuraa mukana, jos haluat kasvattaa vahvat pitkät kynnet itsellesi! Suunnittelen tekeväni jatkossa kynsiaiheisia postauksia esimerkiksi vaikka manikyyritutoriaalin.


Aloitin nyt projektin ensimmäisellä manikyyrillä piiiitkään aikaan. Viilasin kynnet, siistin kynsinauhat, jotka ovat vielä hoidosta huolimatta kovat ja karheat. Kynsilakoiksi valitsin O.P.I:n Natural Nail -aluslakan, essien chinchilly värilakan ja essien Gel Setter -päälyslakan. Käytän aina alus -ja päälyslakkaa. Olen huomannut todellakin eron, jos en laita kuin värilakkaa.Lakkaan kynnet aina 3x3 -periaatteella, eli kolme työvaihetta ja kolme kerrosta värilakkaa. Tällä lailla olen aina saanut kiiltävän, kauniin ja pitkäkestoisen lakkauksen. Katson yleensä Netflixia tai Youtubea samalla, niin aika kuluu nopsaan. Kun lakka on kosketuskuiva, laitan viimeiseksi manteliöljyä kynsinauhoille. Valmis!En ole lakannut kynsiäni varmaan 1,5 vuoteen ja olinpa kyllä ruosteessa. Yllättävän siistiä jälkeä, vaikka vähän meni kynnen reunoille. Tästä on hyvä petrata! Seuraava kynsipäivitys n. kuukauden päästä, muuten ei varmaan kynnet ehdi kasvaa tarpeeksi edistyskuvaa varten. Paitsi jos pureskelen ne, sittenhän näätte, heh!

2 kommenttia

 1. Onnea matkaan!

  Itse revin ja pureskelin kynsiä 2009 vuoteen asti, eli 19-vuotiaaksi :D Ei ole kyllä ikävä, kun "kynnet" olivat vereslihalla ja tietty kipeät.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Mulle kynsien pureskelu on kausiluontoista puuhaa, mutta lopputulos on aina sama. En ikinä pureskellut onneksi iholle asti, se olis varmasti tehny kipeää. Oon huomannut, että jos vaan jatkuvasti lakkaan kynsiä, niin niitä ei tule pureskeltua. :)

   Anteeksi, kun vastaan kommenttiisi näin myöhässä. Olen vielä uusi tässä hommassa, enkä ollut huomannut, että minun pitää hyväksyä kommentti, ennenkuin se julkistetaan täällä. Kiitos kommentista! :)

   Poista

Anin Nilam Instagram

© Anin Nilam. Made with love by The Dutch Lady Designs.