maanantai 14. toukokuuta 2018

Garnier Skin Active Moisture Bomb + After Sun naamiot

Jotta kaikki korealaiset kasvonaamioni eivät pääsisi loppumaan, kävin läheisessä Citymarketissa etsimässä täydennystä. Tykkään ihan hirveästi siitä, kuinka laaja valikoima Citymarketeissa noin yleensä on. Sieltä saa korealaisia It's Skin -naamioita ja minulle onni oli löytää Vantaan Jumbon Cittarista pieni hylly Misshan tuotteita.
Kaupassa ollessani sain idean kokeilla vaihteeksi länsimaisia naamioita. Nimittäin tänään puheenaiheena ovat Garnier Skin Active Moisture Bomb -kasvonaamiot.


Nappasin mukaani yhden kappaleen jokaista sorttia. Yhden naamion hinta on vähän päälle kaksi euroa, joten nämä pyörivät suunnilleen samoissa hinnoissa, kuin korealaiset.
Kotona rupesin selamaan näitä naamioläpysköitä tarkemmin ja jäin jumittamaan näiden kolmen kohdalle.


Tämä toukokuun lämpöaalto on varmasti osunut aivoihini, kun en millään meinannut hoksata näiden kolmen eroja. Tai siis tajusin: yksi on sinisessä, yksi vihreässä, ja yksi vaaleanpunaisessa pakkauksessa. Ha ha. Jokainen lupaa superkosteutusta eri sanoin kuvattuna. Mutta mikä näissä oikeasti eroaa toisistaan? Vastaus luki kokoajan silmieni edessä, mutta päädyin silti googlaamaan:

Sininen "perusnaamio" on kaikille ihotyypeille. Se lupaa superkosteutusta ja hehkua iholle.
Vaaleanpunainen on kuivalle ja herkälle iholle. Se lupaa intensiivistä kosteutusta ja rauhoittaa ihoa.
Vihreä on normaalille ja sekaiholle. Se lupaa myös intensiivistä kosteutusta ja lisäksi tasapainoittaa ihon kuivia ja kiiltäviä kohtia, jotka ovat sekaiholle ominaista.

Jokainen naamio sisältää uutetta, joka näkyykin kuvituskuvasta. Ensimmäinen kamomillaa, keskimmäinen granaattiomenaa ja oikeanpuolimmainen vihreää teetä. Kaikki naamiot sisältävät hyaluronihappoa, joka tunnetaan sen kosteuttavasta ominaisuudesta.


Tässä nämä kaksi eivät sitten olekaan ihan tavallisia sheet maskeja. Ne eivät kuulu Garnierin Moisture Bomb -sarjaan, kuten kolme edellistä. Musta Pure Charcoal hiilimaski kuuluu Pure Active -sarjaan ja Ambre Solaire After Sun -naamio on osa Garnierin auringonsuoja tuoteperhettä.


Pure Active -sarja on tarkoitettu ihmisille, joilla on ihon epäpuhtauksia. Minulla ei onneksi ole ongelmaa finnien ja mustapäiden kanssa, mutta mielenkiinnosta haluan kokeilla tällaista hiilinaamiota. Tämä lupaa puhdistaa ja kosteuttaa ihoa, sekä pienentää ihohuokosia. Uutteena on käytetty mustaa levää. Tässäkin on hyaluronihappoa.

Sitten naamioon joka taitaa olla tämän kevään/kesän uutuus:Ambre Solaire After Sun -naamio. Korjatkaa, jos olen väärässä, mutta tämä taitaa olla tämän vuoden uutuus. Se ei ollut samalla hyllyllä muiden naamioiden kanssa, vaan löysin sen aurinkorasvojen ja suihkeiden vierestä.
Nimensä mukaisesti naamio on tarkoitettu käytettäväksi auringonoton jälkeen, jotta ruskettunut iho hehkuu ja on kosteutettu. Tämä ei siis varsinaisesti ole tarkoitettu iholle, joka on punakka ja palanut.
Kuten kaikki nämä naamiot, tämäkin sisältää hyaluronihappoa. Lisänä tässä on taikapähkinää.

Nyt näillä lämpimillä keleillä olen innostunut ottamaan aurinkoa ja naamio tulee tosi hyvään saumaan. En sentään ole mikään auringonpalvoja, vaan tykkään nauttia auringosta satunnaisesti ja tässä on varmasti loistotuote heille, ketkä ottavat rusketuksen astetta vakavammin.

Innolla otan nämä naamiot kokeiluun ja vertaan, onko näistä korealaisten sheetmaskien haastajiksi.

Lähetä kommentti

Anin Nilam Instagram

© Malinina. Made with love by The Dutch Lady Designs.