maanantai 23. huhtikuuta 2018

Smashbox x Vlada Petal Metal Collection

Ruusukulta on tämänkin kevään trendiväri. Sitä halutaan mm. kosmetiikkaan, hiuksiin ja asusteisiin. Instagramissa silmiini osui jotain niin kaunista, jotain niin kiiltävää. Nimittäin Smashboxin tämän kevään mallisto, joka on tehty yhteistyössä Vlada Haggertyn kanssa.


Vlada Haggerty on ukrainalainen 33-vuotias meikkitaiteilija, joka aloitti uransa Kievissä vuonna 2011. Hänet tunnetaan erityisesti huulimeikeistään. Haggerty räjäytti suosionsa sosiaalisessa mediassa kuvalla, jossa huulet valuvat ruusukultaista 'metallia'. Vlada Haggertyn omaperäistä tyyliä ovat koittaneet kopioida mm. Kylie Jenner Cosmetics sekä Make Up For Ever. Vuonna 2017 meikkitaiteilija nimitettiin Smashboxin 'Lip Editor in Chief' -asemaan. Yhteistyössä Haggerty alkoi luomaan huulimeikistä inspiroitua kevätmallistoa, joka kulkee nimellä Petal Metal Collection. 

Smashbox x Vlada Petal Metal Collection:
  • Be Legendary Petal Metal Liquid Lip
  • Always On Petal Metal Matte Liquid Lipstick
  • Petal Metal Shimmer Spray
  • Petal Metal Highlighter
  • Photo Finish Petal Metal Primer
  • Petal Metal Shimmer Drops
  • Petal Metal Liquid Eye Liner
  • Cover Shot Petal Metal Eye shadow Palette

Tässä on mallisto mun makuuni! En edes tiedä mistä aloittaa tätä hehkutusta. Pressi- ja mainoskuvat ovat todella kauniita ja houkuttelevia. Pakkaukset hohtavat ruusukultaa. 
Erityisen kauniita ovat Petal Metal korostuspuuterit, ne ovat sellaisia, joita moni varmasti haluaa pitää esillä kampauspöydällään. Tällä hetkellä käytössäni on theBalmin Mary-Lou Manizer -korostuspuuteri, jota olen käyttänyt jo reilun vuoden verran. Siksi tarvetta korostuspuuterille ei välttämättä ole, mutta nyt voidaan ihan rehellisesti todeta, että olen mainoksen uhri. 


Tässä mallistossa on niin mielettömän kauniita ja raikkaita kevään uutuuksia! Haluaisin kokeilla näitä ihan kaikkia! Mutta palataanpa sitten maan pinnalle. Itseni tietäen ja tuntien en tulisi ikinä käyttämään metallin hohtoisia huulipunia tai silmänrajausta. Ja pitää myös osata kysyä itseltäni, tarvitsenko? Kun on vaan niin kaunista! Realistisesti tästä mallistosta haluaisin hankkia kiiltosuihkeen, kiiltotipat, primerin, korostuspuuterin ja Cover Shot -paletin. Vaikka just hehkutin ABH Soft Glamia edellisessä postauksessa, heh!USA:ssa nämä ovat jo julkaistu huhtikuun alussa, mutta esimerkiksi euroopan julkaisupäivämäärää en ole onnistunut löytämään mistään. Jos joku on löytänyt tiedon, niin kerrothan! Sillä välin minä vahtaan Kicks.fi:n nettisivuja siinä toivossa, että Petal Metal Collection saapuu meille Suomeenkin. Mikä mallistossa saattaisi kiinnostaa sinua eniten?

All the pictures used in this post are press release material owned by Smashbox Cosmetics.

Lähetä kommentti

Anin Nilam Instagram

© Malinina. Made with love by The Dutch Lady Designs.