sunnuntai 8. huhtikuuta 2018

Korean Skin Care Haul #1 Part II


Kuten otsikosta näkee, tänään jatketaan korealaisten ihonhoitotuotteiden parissa. Viimeksi esittelin puhdistustuotteet, kasvovedet ja kuorinnan. Tänään näytän tilaamani seerumin, essencen ja sleep maskit.
Tilasin tuotteet maaliskuussa ja olen ehtinyt kokeilla useampia tuotteita, joten koitan liittää tekstiin mielipiteeni mitä mistäkin pidin.


Essence ja seerumi:
  • innisfree - Jeju Orchid Enriched Essence
  • It's Skin - Power 10 Formula Propolis Serum
Tilasin ensimmäistä kertaa essencen eli hoitonesteen. Olin katsomistani youtube -videoista ymmärtänyt, että essencessä on erittäin nestemäinen ohut koostumus. Tämä innisfreen tuote yllätti minut täysin. Tummanlilasta pumppupullosta tulee pieni määrä paksua geeliä. Se pitää levittää kasvoille ripein liikkein, muuten kuivuva essence tahmaantuu sormiin ja levittäminen hankaloituu valtavasti. 
Olen ottanut essencen osaksi ihonhoitorutiinia, mutta en ole huomannut suuria muutoksia ihollani. Ihoani ei kuitenkaan enää kiristä lähes yhtään, vain otsani hieman kutisee. Toisaalta kun ajattelee, niin ne kovat pakkaset ovat lauhtuneet ja kevät on tulossa. Silläkin on varmasti tekemistä asiaan. Oli miten oli, aion jatkaa essencen käyttöä rutiinissani.

It's Skinin Propolis seerumista tykkään kovasti. Se on koostumukseltaan ohutta ja suht hajutonta. Propolis on mehiläisten tuottamaa kittivahaa, jota käytetään ihonhoitotuotteissa. Sillä sanotaan olevan hoitava, vahvistava, antiseptinen ja ihonväriä tasoittava vaikutus. Käytän tätä iltaisin essencen jälkeen ennen kosteusvoidetta. Aamulla kun herään ja katson peiliin, ihoni on tasainen, kimmoisa ja voisin jopa sanoa, että elinvoimainen. Tykkään tästä todella!
Minusta on hassua, että tässä tapauksessa mehiläisvahaseerumi on ohutta ja nestemäistä, kun taas essence on paksua ja tahmaista. Olen aina ymmärtänyt, että näiden tuotteiden roolit pitäisi olla toisinpäin. Korjatkaa minua, jos olen käsittänyt asian väärin.


Sleep maskit:
  • Laneige - Water Sleeping Mask
  • Laneige - Lip Sleeping Mask (Grapefruit)
Korealaista kosmetiikkaa hehkutetaan paljon, koska tuotteet sisältävät paljon hoitavia ainesosia, eivätkä hinnat hivo taivaita. Hinta-laatusuhde on siis kohdallaan. Nämä Laneigen sleep maskit ovat myös niitä kulttisuosikkeja, jotka ovat päässeet jopa Sephoran hyllyille asti. Sephorassa nimittäin on (toistaiseksi) suppea valikoima k-kosmetiikkaa. 

Water sleeping maskia on hypetetty toden teolla ja olihan minunkin pakko päästä sitä testaamaan. Valitettavasti odotukseni olivat kohonneet korkealle juurikin hypen vuoksi, ja petyin molempiin tuotteisiin kovasti. Kasvovoide ei ole erityisen tuhtia, onhan tuotteen nimi kuitenkin water sleeping mask. 
Sillä on kevyt geelimäinen koostumus ja se on helppo levittää. Pettymykseni ilmeni aamulla. Kasvoni eivät tuntuneet kosteutetuilta. Ihan kuin tuote olisi haihtunut kasvoiltani yön aikana. Ei voi sanoa, että sleeping mask olisi imeytynyt kokonaan, koska tuntui, etten olisi laittanut sitä illalla ollenkaan. 
En halua suositella water sleeping maskia, vaan esimerkiksi Cosrx - Ultimate Nourishing Rice Overnight Spa Mask hoitaa homman paljon paremmin.


Laneige lip sleeping maskissa oli hauska yllätys, kun avasin pakkauksen. Olen ilmeisesti saanut kiinalaisen uuden vuoden kunniaksi Thank You! -special editionin. 2018 on koiran vuosi ja sen takia pakkauksessa on pörröinen villakoira. Mielestäni tämä oli hauska yksityiskohta!
Tätä huulinaamiota on tarkoitus laittaa illalla ennen nukkumaanmenoa, aamulla pyyhkiä tuotteen jäämät pois ja ihastella pehmeitä ravittuja huulia. 
Haju on hento ja hedelmäinen. Tuotetta ei tarvitse kuin pienen nokareen ja se levittyy huulille kuin paksu tahmainen huulikiilto. Tämäkin vaikutti erittäin lupaavalta, mutta aamulla iski taas pettymys. Toisin kuin water sleeping mask, tämä tuntui edelleen huulilla. Kun kävin kostealla vanulla huulet läpi, en nähnyt mitään tuloksia. Huulet tuntuivat ja näyttivät aivan samalta kuin ennenkin. Olisi ollut ihan sama, jos olisin laittanut huulinaamion sijaan paksun kerroksen tavallista huulirasvaa. Parin kokeilukerran jälkeen tämä on jäänyt kaapin perälle. Ehkäpä tätä pitäisi käyttää yhtäjaksoisesti esim. viikon ajan, jotta tuloksia alkaisi näkymään. Saatan antaa tälle vielä uuden mahdollisuuden.


Bonus! Katsokaa minkä määrän näytteitä sain tilausteni mukana! Kasvonaamio, käsirasvaa, kuorivia geelejä, nenälappuja, kosteusvoiteita, vaikka mitä. Suurin osa näytteistä tuli korealaisen nettikauppa Jolsen mukana ja loput suomalaisesta Bearel -nettikaupasta. It's Skin tuotteet tilasin Hehkusta.

Ensi viikolla esittelen kaikki sheet maskini!

Huom! Vaikka mainitsinkin nettikaupat, joista tilasin esittelemäni kosmetiikan, se ei tarkoita yhteistyötä tai sponsorointia. Tuotteet on tilattu itsenäisesti ja mielipiteet ovat omiani.

Lähetä kommentti

Anin Nilam Instagram

© Malinina. Made with love by The Dutch Lady Designs.