sunnuntai 1. huhtikuuta 2018

Korean Skin Care Haul #1 Part I

Kuukauden takaiset kovat pakkaset pistivät kuivan ihoni todella koville. Punoitusta, kutinaa ja hilseilyä. Samoihin aikoihin peilikaapistani alkoi lentää roskiin tyhjiä purkkeja ja purnukoita. Minusta tuntuu, että kosmetiikka käy vähiin ja loppuu aina silloin, kun sitä eniten tarvitsee. Niinpä sain hyvän syyn nettishoppailuun. Pilkon tämän laatikollisen tuotteita kolmeen eri postaukseen; ensimmäiseksi esittelen kasvojen puhdistustuotteet, kuorintageelin ja kasvovedet.


Olen ollut kiinnostunut korealaisesta ihonhoidosta viime syksystä asti, kun luin Charlotte Chon The Little Book of Skin Care -kirjan. Silloin tein ensimmäisen tuotetilaukseni, joka sisälsi kaikki perusjutut. 
Tässä on nyt kaikki maaliskuun aikana tilaamani kosmetiikka. Valitsin kokeiluun netissä hehkutettuja kulttisuosikkeja kuin myös muita minulle uusia tuotteita. Nämä eivät siis ole uusia markkinoilla, mutta minä en ole aikaisemmin näitä kokeillut.


Puhdistus ja kuorinta:
  • Neogen Green Tea - Cleansing Stick
  • The Skin House - Essential Cleansing Oil
  • Neogen Green Tea - Cleansing Foam
  • Mizon - Apple Smoothie Peeling Gel 

Kasvojen puhdistusta kolmessa eri muodossa. Nyt on öljyä, vaahtoa ja puhdistuspuikkoa. Viime syksynä tilasin Neogenin tuotteita ensi kertaa ja tykkäsin niin paljon, että halusin ehdottomasti tilata myös tälläkin kertaa.
Puhdistusvaahtoa -ja puikkoa olen jo ehtinyt kokeilla. Vaahto on ihanan hellävarainen, silti tehokas. Puikko on hyvä myöhäisillan pesutuote, kun haluaa vaan äkkiä pestä naaman, että pääsee nukkumaan. Puikossa on sisällä vihreän teelehden paloja, joiden pitäisi hellästi kuoria, mutta ne taitavat kuoria niinkin hellästi etten ole sitä huomannut.


Kasvovedet:
  • Son & Park - Beauty Water
  • It's Skin - Hyaluronic Acid Moisture Toner
  • The Skin House - Rose Water Mist

Näistä kasvovesistä ensimmäisenä otin kokeiluun The Skin Housen ruusuveden. Olen testannut monia suihkeita vuosien aikana, mutta tälle haluan antaa täydet pisteet. Usein tuntuu, että kasvosuihkeista menee paljon tuotetta hukkaan. Tästä suihkepullosta tulee tasainen, tarkka ja hienojakoinen pilvi ihanan tuoksuista kasvovettä. Siis ihan oikean ruusun tuoksuista. Minut se yllätti, sillä harvoin ruusuilla höystetyssä kosmetiikassa tuoksuu oikea ruusu.
Odotan innolla, että pääsen korkkaamaan Son & Park Beauty Waterin. Se on yksi niistä kulttituotteista, joista postauksen alussa puhuin. Säästän sen kuitenkin vasta loppukevääseen, koska tällä kasvovedellä on kevyt kuoriva vaikutus. Kuiva ihoni saa nyt nauttia vain kosteuttavista tuotteista.

Myönnettäköön, että tilaukseni meni vähän överiksi. Kolme puhdistustuotetta JA kolme kasvovettä, kaikki yhteen naamaan. No eivätköhän nämä tuotteet pysy hyvinä pitkään, kunhan säilyttää oikein ja avaa yhden kerrallaan.

Tuotteiden esittely jatkuu seuraavassa postauksessa!

Lähetä kommentti

Anin Nilam Instagram

© Malinina. Made with love by The Dutch Lady Designs.