perjantai 27. huhtikuuta 2018

Kérastase Chronologiste Le Soin-Gommage Rénovateur -kuorinta

Chronologiste Le Soin-Gommage Rénovateur Pre-Shampoo. Siinä on tuotteella piiitkä nimi. Suomeksi ihan vain uudistava hiuspohjan kuorinta. Näitä hiuspohjaa kevyesti kuorivia tuotteita ei markkinoilla turhan paljon nää, niin ajattelin ottaa tämän esittelyyn.

Tätä siis levitetään kosteisiin hiuksiin ja erityisesti hiuspohjaan ennen kuin hiukset pestään shampoolla. Levitys aloitetaan hiuspohjasta jakaus jakaukselta, niin huolellisesti kuin pystyy. Hankalia kohtia minulle ovat olleet takaraivo ja korvien takaa. 


Kuten kampaamotuotteita yleensäkään, tästä ei tarvitse puristaa kerralla puolta tuubia päähän. Tilkka vettä saa tuotteen vaahtoamaan shampoon tapaan ja levitys hiuspohjaan helpottuu. Kun kuorintageeliä on saanut levitettyä joka puolelle, hiuspohjaa pitäisi pyörivin liikkein hieroa viitisen minuuttia. Viisi minuuttia tuntuu pitkältä ajalta seistä siinä suihkun alla ja möyhiä menemään. Sen jälkeen kuorintageeliä levitetään alas latvoihin asti ja huuhdellaan pois. 


Kaunis kullan hohtoinen kuorinta sisältää öljyjä ja pienen pieniä siemenen hippuja. Tuoksusta minulle ei tule mitää mieleen. En osaa kovinkaan hyvin kuvailla sitä, muuta kuin, että se on miellyttävä.


Käytän tätä kerran kahdessa viikossa tai kerran kuukaudessa. Riippuu ihan siitä, kuinka paljon muotoilutuotteita on tullut käytettyä. Tavalliseen shampoopesuun verrattuna huomaan selvästi eron, kun olen käyttänyt tätä kuorintaa. Hiukset tuntuvat extra ilmavilta ja voi olla, että kuvittelen, mutta hiukset rasvoittuvat ihan vähän hitaammin kuin tavallisesti. Tykkään tästä kuorinta-aineesta, mutta seuraavaksi suunnittelen kokeilevani jotain toista vastaavaa tuotetta.


// Minulla olisi tähän loppuun pyyntö teille lukijoille! Nään blogini tilastoista, että postauksia käy lukemassa jo pieni määrä porukkaa, vaikka blogini on vielä ihan alkuvaiheessa. Iso kiitos kaikille teille. :) En tiedä onko liian kunnianhimoista pyytää teitä liittymään lukijoikseni täällä blogspotissa ja/tai Bloglovin'issa. Se kertoisi minulle esimerkiksi sen, kuinka moni sivujen katsojista on samoja ja kuinka moni käy vain ns. kääntymässä. Hyvää viikonloppua kaikille!

Lähetä kommentti

Anin Nilam Instagram

© Malinina. Made with love by The Dutch Lady Designs.