sunnuntai 22. huhtikuuta 2018

Anastasia Beverly Hills Soft Glam Palette

Onko vielä liian aikaista sanoa, että tässä tulee tämän vuoden paras meikkiostos? Nimittäin Anastasia Beverly Hillsin Soft Glam -paletti!


Kun Modern Renaissance -paletti julkaistiin kaksi vuotta sitten, en heti lähtenyt mukaan hypetykseen. Olen aina vierastanut 'rajuja' sävyjä silmämeikissä. Rajuilla tarkoitan kirkkaita purppuroita, oransseja, jne. Sosiaalinen media täyttyi kuvista ja videoista, joissa kehuttiin Modern Renaissancea maasta taivaisiin. Vuosi sitten annoin periksi ja hommasin omani. Käytin palettia lähes päivittäin, mutta vain sen kuutta ensimmäistä, neutraalia sävyä. Kullanhohtoiseen Primavera -sävyyn on jo muodostunut kuoppa.

Sitten alkuvuodesta julkisuuteen vuosi tieto uudesta ABH:n paletista, Soft Glamista. 14 Neutraalia sävyä, joissa kahdessa kevyt, mutta kimaltava roosan sävy. Niitä minäkin uskallan luomelleni laittaa! Siinä on minulle useita tuttuja sävyjä: TemperaBurnt Orange ja Cyprus Umber Modern Renaissancesta sekä Orange Soda ja Sienna Lavish -paletista, joka muuten oli ihan ensimmäinen ABH -tuotteeni.Viime syksynä tein meikkikittiini (näkyy profiilikuvassani) siivouksen ja heitin roskiin vanhentuneita ja  käyttämättä jääneitä tuotteita. Yksi niistä oli Urban Decayn alkuperäinen Naked Palette. Sen oli aika mennä, sillä ostin sen Italiasta varmaan 7 vuotta sitten. Yleensä palettien käyttöikä on 1-1,5 vuotta. Eli hyi olkoon ja tervemenoa! Ja tervetuloa Soft Glam!En ole vielä meikannut tällä paletilla, halusin ensin saada kuvat tätä postausta varten. Tein myös ihan ekat swatchit ikinä. Nyt muuten löytyi koko kauneusbloggauksen vaikein asia, swatchit! Voi kuulkaa, se ei ole yhtään niin helppoa kuin kaikki muut saavat sen näyttämään! Otin kuvat luonnonvalossa ja levitin värejä kädelleni mukana tulleella siveltimellä. Ja sanon ihan suoraan, että näissä swatch -kuvissa tullaan vielä kehittymään!


Ensimmäinen rivi:
  • Tempera, Glistening, Orange Soda, Rose Pink, Sultry, Bronze, Mulberry


Toinen rivi:

  • Dirty Rose, Fairy, Burnt Orange, Sienna, Rustic, Cyprus Umber, Noir
Luomivärit ovat hyvin pigmenttisiä ja laadukkaita. Pitää mainita kuitenkin sen verran temperasta, että siitä pöllysi paljon irtoväriä ja kuvassa näkyy kuinka se tarttui kaikkiin käden karvoihin. Odotan innolla ensi viikkoa, että pääsen meikkamaan tämän paletin kanssa!

Lähetä kommentti

Anin Nilam Instagram

© Malinina. Made with love by The Dutch Lady Designs.